Välkommen

 
 
Välkommen till mig. 
Jag bestämde mig äntligen att återlansera (lol jag skämtar) bloggen 4 realz. Grejen är att jag är en VÄLDIGT rolig person. både i skrivbruk och i verkliga livet, jag gör väldigt mycket som är roligt samt så fuckar jag upp 24/7 då jag tror de är dags att folk börjar skratta inte bara i verkliga livet brevid en super exalterad jag men oxå i sin säng/tvsoffa långt långt ifrån mig. 

En grej som jag tänker främst är väl vad ska jag skriva här? Jag vill inte vara en generisk bloggare utan lite unik däremot vill jag inte heller va så unik att ingen fattar mig. Jag vill va mig själv fast ändå ett slags alter ego.... 

Ingen förstår vad jag menar men sak samma. 

Dom flesta som kommer läsa bloggen kommer vara personer jag känner så egentligen borde jag inte dra en super lång presentation om vem jag är, men i stora drag så är jag :

Khadijo men kallas kaddi, 18 år (19 i juli (VIKTIGT ATT PEKA UT( eftersom vem vill va 18( ok dom som är under 18 vill men inte jag)))) , pluggar sambeteende på gymnasiet, vill typ hålla med radio när jag blir"stor", sjukt öppen, älskar långa promenader på kritvita stränder. skämta fett tråkigt, har en twitty, vill ha en mops,har lila/mörkrött/brunthår, matälskare, kramgo ... jo vad mer? kommer ej på något just nu. 

På tal om min radio dröm tänker jag på att påbörja en podd inonm sin 

Hej svejs!!